Open op ma-do van 7-18u en op vr. van 7-17u | T: +31 (0)73-6.24.24.24

Home
Raam
Vloer
Insectenwering
IJzerwaren
Downloads

HONNET

HONNET eiken parketvloer

Speciaal voor u in "ons eigen Brabant" op duurzame wijze geproduceerd.


DUURZAAM GEPRODUCEERD

Voor de houten vloeren van HONNET wordt alleen hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen, met name uit de Lorraine streek in Frankrijk. Daarom hebben de verschillende uitvoeringen de  naam van een rivier uit die streek gekregen. Tijdens de productie wordt al het schone restmateriaal weer gebruikt als brandstof en omgezet in elektriciteit en warmte. Op deze wijze wordt er 100% energieneutraal geproduceerd: goed voor mens en milieu!


SAMENGESTELDE HOUTEN VLOER

Een HONNET eiken plank bestaat uit samengestelde vloerdelen met een toplaag van 3mm massief eiken die wordt verlijmd op een ondergrond van 9mm (duoplank 12mm totaal) of 11mm (lamelparket 14mm totaal) dik berken multiplex. Hierdoor ontstaat een zeer stabiele, slijtvaste vloer die perfect te combineren is met vloerverwarming. Voordat de eiken vloer wordt gelegd, dient te worden gestart met het opstookprotocol.


KANT-EN-KLAAR AFGEWERKT

Alle HONNET vloeren worden afgewerkt met een slijtvaste hardwaxolie die de vloer een zeer natuurlijke uitstraling geeft. De olie dringt diep in het hout voor langdurige bescherming en maakt de vloer waterafstotend en vlekbestendig. Deze vloerbehandeling beschermt het hout van binnen en van buiten, vormt geen filmlaag maar een beschermend oppervlak met een open poriënstructuur. Met regelmatig onderhoud blijft de vloer mooi voor jarenlang woonplezier.

Lees voor verdere instructie "HONNET met vloerverwarming", te vinden bij elk type plank en onder HONNET onder het kopje "DOWNLOADS". 

-  Toplaag 3mm edel Europees eiken
-  Breedte 185mm (duoplank) of 182mm (lamelparket)
-  Dikte plank 12mm (duoplank) of 14mm (lamelparket)
-  Lengte varierend van 1500 tot 3000mm (duoplank) of 2200mm (lamelparket)