Open op ma-do van 7-18u en op vr. van 7-17u: T: +31 (0)73-6.24.24.24

Home
Raam
Vloer
Insectenwering
IJzerwaren
Downloads

HONNET

Rustig zitten aan de oever van een riviertje in Frankrijk geeft je een gevoel van rust en onbezorgdheid. Net zo'n gevoel als thuis op de bank met een prachtige eiken vloer van HONNET. Speciaal voor u in "ons eigen Brabant" op duurzame wijze geproduceerd.

DUURZAAM GEPRODUCEERD
Voor de houden vloeren van HONNET wordt alleen hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen, met name uit de Lorraine streek in Frankrijk. Daarom hebben de verschillende uitvoeringen de  naam van een rivier uit die streek gekregen.
Tijdens de productie wordt al het schone restmateriaal weer gebruikt als brandstof en omgezet in elektriciteit en warmte. Op deze wijze wordt er 100% energieneutraal geproduceerd: goed voor mens en milieu!

KANT-EN-KLAAR AFGEWERKT
Alle HONNET vloeren worden afgewerkt met een slijtvaste hardwaxolie die de vloer een zeer natuurlijke uitstraling geeft. De olie dringt diep in het hout voor langdurige bescherming en maakt de vloer waterafstotend en vlekbestendig. Met regelmatig onderhoud blijft de vloer mooi voor jarenlang woonplezier.

UITVOERINGEN EN BEWERKINGEN
Beschikbaar in 20 kleuren/afwerkingen, in planken of visgraat. De vloeren kunnen ook gerookt geleverd worden en daarnaast ook met een extra oppervlaktebehandeling zoals verouderen, borstelen of fijn bezagen.

-  DUOPLANK (zwevend te leggen of te verlijmen): toplaag 3mm, plankdikte 12mm, plankbreedte 185mm en variabele lengte van 1500mm tot 3000mm.
-  CLICKLAMELPARKET: toplaag 3mm, plankdikte 14mm, plankbreedte 182mm en planklengte 2200mm.

EIKEN PARKETVLOEREN VAN HONNET
-  Eerste klas Europees eiken, met zorg bewerkt en duurzaam geproduceerd
-  Ruime keuze in kleuren, afwerkingen en stijlen
-  Zeer stabiel en uitstekend geschikt voor vloerverwarming
-  Kant-en-klaar afgewerkt en makkelijk in onderhoud
-  Als plank en visgraat (2 formaten) verkrijgbaar